دیگر هیچ چیز مانند قبل نخواهد بود

ساخت وبلاگ
عملهای جراحی یکی از ناگوارترین رویدادهای زندگی برای هر شخصی است.

فرقی نمیکند عمل باز قلب باشد  یا عمل پیوند کبد و کلیه  و یا عمل مربوط به ستون فقرات!

و هر کسی هم خودش را خاص و هم عمل جراحیی که پیش رو دارد را سخت ترین نوع عمل میداند. 

اما باید اعتراف کنم که عمل های جراحی مربوط به ستون فقرات چه از نوع اسکولیوزش و چه از نوع دیسک کمر ، ادامه زندگی را برای بیمار بسیار سخت تر و متفاوت تر از سایر عمل های جراحی خواهد کرد.چون ستون فقرات شاسی بدن بوده و تمام اعضا و ارگانهای بدن به واسطه استحکام و مقاومت چهارچوب بدن یعنی همان ستون فقرات به حیات خود ادامه داده  و همه بدن سوار بر ستون فقرات است و آسیب دیدگی  این عضو تنها مربوط به خودش نبوده!  و همه بدن را تحت شعاع قرار می دهد! مخصوصا که مهمترین اعصاب  و رگهای بدن درگیر با ستون فقرات می باشد.
به هر روی برای کسانی که عمل اسکولیوز یا دیسک کمر انجام می دهند دیگر زندگی مثل قبل نخواهد بود و باید خودشون رو برای آن آماده کنند!

شاید چون اسکولیوز یک بیماری اکثرا مادرزادی با علت نامعلوم هست مبتلایان به این عارضه را نمیتوان سرزنش کرد(البته جز تقدیر و سرنوشتشان )
اما کسانی که به علت مراعات نکردن شرایط زندگی و قدرنشناسی سلامتی موجود ، دچار عارضه دیسک کمر می شوند را باید بسی ملامت کرد!

شاید اکثر کسانی که به اسکولیوز مبتلا می شوند دختر بچه ها باشند

اما اکثر کسانی که دچار دیسک کمر می شوند مسلما از آقایان بوده و در صورت مواجه با این عارضه (دیسک کمر)چوب بی ملاحظگی خود را خواهند خورد!

در مورد اسکولیوز  به همین چند نکته اشاره می کنم که :

بهترین زمان برای عمل اسکولیوز دوران نوجوانی و سنین 14-15 سالگی است  و مسلما این عمل  با توجه به محدودیتهای جسمی و روحی  که به وجود می اورد برای یک تینیجر در این سن بسیار تلخ و ناگوار است اما در مقابل  بی اعتنایی و پشت گوش انداختن عمل اسکولیوز ، حتی اگر درجه نسبتا زیادی نداشته باشد و یا حتی اگر احتمال پیشترفت و افزایش درجه و قوس آن هم کم  باشد  ولی در آینده بسیار عواقب بدی را به دنبال خواهد داشت! چون به مرور چرخش مهره های ستون فقرات سبب دِفرمه شدن قفسه سینه شده و ریه ها و قلب و حتی سایر ارگانها در معرض آسیب قرار خواهند گرفت و نیز فشار وارده بر ستون فقرات یه قسمت کمر میتواند سبب ایجاد فتقها و دیسک های کمر شود و باور کنید قضیه دیسک کمر بسیار ناراحت کننده تر و فجیع تر از خود مسئله اسکولیوز می باشد!

کسانی که اسکلیوزشان در قسمت مهر های سینه است بعد از عمل ، حداقل قادر به حفظ انعطاف و چرخش های حداقلی در ناحیه کمر(L1 الی L5)خواهند بود.اما کسانی که فقط دیسک کمر داشته و عمل جراحی دیسک کمر با کاشتن ایمپلنت درون مهره ها داشته اند جدایی که محدودیت حرکتی امکان تکرار همین عارضه در مهره های بالایی محل ایمپلنت بسیار شایع و محتمل می باشد.

حتی با وجود استفاده از تکنولوژی هایی مانند لیزر و یا دیسکوژل باز هم امکان عفونت و سایر عوارض هنوز وجود خواهد داشت و قضیه به سادگی حل نخواد شد.

البته در بیماران مبتلا به عارضه اسکولیوز گاها جرخش و یا  قوس تنها محدود به ناحیه مهره های قفسه سینه نیست و ممکن است یک فرد دارای قوس هم در ناحیه مهره های قفسه سینه ای و نیز در  مهره های کمری باشد که در ان صورت کل ستون فقرات توسط ایمپلنتا فریز خواهد شد. 

به هر حال زندگی فرد بعد از عمل جراحی بسیار متفاوت خواهد شد و فرد باید خود را آماده این تغییر بکند.و برای افرادی فعال و پر جنبو جوش و نوجوانان پرالتهاب!بسیار زجر آور است.

با توجه به ویدئو هایی که دیدم ، مطالبی  که خواندم و تجربیاتی که از افراد درگیر شنیدم عمل جراحی دیسک کمر و گردن حتی ناگوارتر و  حادتر از عمل اسکولیوز می باشد.

 البته از یک مرحله به بعد فرد به تنها موردی که توجه کرده و برایش اهمیت پیدا می کند خلاصی از مشکلات تنفسی ، قلبی و رهایی از درد و سوزش های شدیدی است که در نتیجه تحریک و تحت فشار قرار گرفتن اعصاب در ناحیه درگیر ایجاد شده است و درنهایت  شخص با توجه به ذات منحصر به فرد انسان ، به همه چیز عادت کرده و این مسئله نیز برای فرد عادی خواهد شد.(و به عبارتی زمان همه چیز را حل خواهد کرد)

 

همه مثل هم نیستند!...
ما را در سایت همه مثل هم نیستند! دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hamed-ss بازدید : 81 تاريخ : دوشنبه 1 بهمن 1397 ساعت: 2:21